foto

Harlan Warde

  • nar. 6.11.1917
    Los Angeles County, Kalifornie, USA
  • zem. 13.3.1980 (62 let)
    Los Angeles County, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Corvette Summer
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
1970 The Aquarians (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1969 Dragnet 1966 (TV film)
Hook, Line & Sinker
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 Incident at Phantom Hill
Špatné číslo
1965 Billie
Zebra in the Kitchen
1964 Dobrý soused Sam
Hrdinové bez kalhot
See How They Run (TV film)
1963 Tátovy nápady
1962 Horizontal Lieutenant, The
Incident in an Alley
Public Affair, A
1961 Cry for Happy
1959 Altánek
It Started with a Kiss
1958 Cry Terror!
Hot Spell
Pirát
The Decks Ran Red
1957 Beau James
Bombardéry B-52
Chicago Confidential
Křídla orlů
Last of the Badmen
Přelet přes oceán
Sayonara
The Monster That Challenged the World
1956 Cry in the Night, A
Indestructible Man - a.z.
Julie
1955 I'll Cry Tomorrow
Strategic Air Command
The Scarlet Coat
1954 Athena
Down Three Dark Streets
Dragnet
Hell and High Water
1953 Code Two - a.z.
Donovan's Brain
The Juggler
Vice Squad
1952 Above and Beyond
Boots Malone
Flat Top
Loan Shark
Odstřelovač
Operation Secret
Without Warning
1951 Close to My Heart
Criminal Lawyer
Den, kdy se zastavila Země
Flying Leathernecks
Her First Romance
I Was a Communist for the FBI
Operace Pacifik
Smuggler's Gold
Three Guys Named Mike
Up Front
1950 Asfaltová džungle
Customs Agent
David Harding, Counterspy
No Sad Songs for Me
The Flying Missile
The Magnificent Yankee
The Man Who Cheated Himself
V kleci
When Willie Comes Marching Home
1949 Flaxy Martin
Homicide
Johnny Allegro
Nádherný pocit
Port of New York - a.z.
Prison Warden
State Department: File 649
Task Force
Tell It to the Judge
The Doctor and the Girl
The Fountainhead
The Undercover Man
Tokyo Joe
1948 Command Decision
He Walked by Night
Lady at Midnight
Money Madness
Night Wind
On an Island with You
Sons of Adventure
The Countess of Monte Cristo
To the Ends of the Earth
Wake of the Red Witch
1947 Buck Privates Come Home
It Had to Be You
1946 O.S.S.
1945 Combat Fatigue Irritability
1941 I Wanted Wings

TV seriály

1975 Isis (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bible: Starý zákon (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace