foto

Jürgen Hartmann

  • nar. 24.5.1965 (55 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tatort - Das ist unser Haus (TV film)
2020 Ludwig van Beethoven (TV film)
Tatort - Du allein (TV film)
2019 Big Manni (TV film)
Der Club der singenden Metzger (TV film)
Tatort - Anne und der Tod (TV film)
Tatort: Hüter der Schwelle (TV film)
2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
Tatort - Stau (TV film)
2016 Tatort - HAL (TV film)
Tatort – Im gelobten Land (TV film)
2015 Idealer Ort, Ein
Tatort - Der Inder (TV film)
Tatort - Preis des Lebens (TV film)
2014 Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
Tatort - Freigang (TV film)
2013 Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
Offroad
2011 Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
2009 Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Smaragdová svatba (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Vražedné utajení (TV film)
2008 Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Soukromá pomsta (TV film)
Rendez-vous mit einer Toten (studentský film)
2007 Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Die Kneipe (studentský film)
Treu
2005 Žabí lamento
2000 Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1999 Crossclub: The Legend of the Living Dead
Die Braut
Requiem für eine romantische Frau
1992 Otto - Der Liebesfilm
1987 Otto - Der Neue Film

TV seriály

2021 Unbroken (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Adrenalin (S02E12)
Traum und Wirklichkeit (S02E11)
Wunschkind (S02E10)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Neue Männer braucht das Land (S01E08)
Policie Hamburk (TV seriál)
Die unüblichen Verdächtigen (S10E05)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sankt Kennedy (S03E11)
2013 Heldt (TV seriál)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
2007 Lutter (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1998 Zita - Geschichten über Todsünden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky