foto

Joe Wright

  • nar. 25.8.1972 (48 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Venezia IFF

  • 2007 -Pokání (Zlatý lev za nejlepší film)

BAFTA

  • 2008 -Pokání (Nejlepší režie)
  • 2006 -Pýcha a předsudek (Cena za vynikající výkon britského režiséra, scénáristy či producenta v prvním celovečerním filmu)

European Film Awards

Režijní filmografie

Filmy

2021 Cyrano
Žena v okně
2017 Nejtemnější hodina
2015 Pan
2012 Anna Karenina
2011 Hanna
2009 Sólista
2007 Pokání
2005 Pýcha a předsudek
1998 The End
1997 Crocodile Snap

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Pád střemhlav (S03E01)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
2002 Bodily Harm (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
2000 Nature Boy (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Boys of Summerville

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2003 Hollywoodská setkání (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(970)