foto

Joe Wright

  • nar. 25.8.1972 (45 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Venezia IFF

  • 2007 -Pokání (Zlatý lev za nejlepší film)

BAFTA

  • 2008 -Pokání (Nejlepší režie)
  • 2006 -Pýcha a předsudek (Cena za vynikající výkon britského režiséra, scénáristy či producenta v prvním celovečerním filmu)

European Film Awards

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Woman in the Window
2017 Nejtemnější hodina
2015 Pan
2012 Anna Karenina
2011 Hanna
2009 Sólista
2007 Pokání
2005 Pýcha a předsudek
1998 The End
1997 Crocodile Snap

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Nosedive (S03E01)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
2002 Bodily Harm (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
2000 Nature Boy (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Bond's Greatest Moments (TV film)
2008 Bringing the Past to Life: The Making of 'Atonement'

TV pořady

2003 Hollywoodská setkání (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(970)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace