foto

John Larch

  • nar. 4.10.1914
    Salem, Massachusetts, USA
  • zem. 16.10.2005 (91 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Připoutejte se, prosím! 2
1979 Horor v Amityville
1978 Smrtící kometa (TV film)
The Critical List (TV film)
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Future Cop (TV film)
1975 Desperate Miles, The (TV film)
Framed
1974 Bad Ronald (TV film)
Chadwick Family, The (TV film)
Winter Kill (TV film)
1973 Santee
1972 Magic Carpet (TV film)
Women in Chains (TV film)
1971 City, The (TV film)
Drsný Harry
Zahrajte mi "MISTY"
1970 Děla pro Cordobu
Move
1969 Hail, Hero!
Ostře sledovaná banka
1968 The Wrecking Crew
1963 Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Jak byl dobyt Západ
1960 Hell to Eternity
1958 The Saga of Hemp Brown
Z pekla do Texasu
1957 Careless Years, The
Gun for a Coward
Man in the Shadow
Quantez
1956 Behind the High Wall
Muž z del Ria
Psané ve větru
Sedm mužů na zabití
The Killer is Loose
1955 5 Against the House
Illegal
Phenix City Story, The
Seven Angry Men
The McConnell Story
The Naked Street
The Shining Beacon (TV film)
Tight Spot
1954 Bitter Creek
Moby Dick (TV film)
This Is My Love

TV seriály

1988 War and Remembrance (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
It's a Good Life (S03E08)
Dust (S02E12)
1960 Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Perchance to Dream (S01E09)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace