foto

Steve Mitchell

  • nar. 15.12.1926
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.1.2007 (80 let)
    Los Angeles County, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Treasure Hunt
1979 P.A.S.T.
1976 Day the Lord Got Busted, The
1975 Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
1974 So Evil, My Sister
Wonder Woman (TV film)
1972 Where Does It Hurt?
1970 Krvavá máma
1968 The Young Runaways
1966 Nevada Smith
1965 Once a Thief
1963 Operation Bikini
Srocení orlů
1961 Most Dangerous Man Alive
Plná kapsa zázraků
1958 China Doll
Hlubiny
Submarine Seahawk
Terror in a Texas Town
1957 Gunsight Ridge
Srazit a ujet
1956 Desatero přikázání
Jednou nohou v pekle
Pistolník
Sedm mužů na zabití
Zabíjení
1955 It's Always Fair Weather
The Big Combo
1954 Gypsy Colt
Jiná žena
Když jsem naposledy viděl Paříž
Men of the Fighting Lady
Moby Dick (TV film)
The Bamboo Prison
1953 Battle Circus
Jungle Drums of Africa
Take the High Ground!
The Beast from 20,000 Fathoms
1952 Above and Beyond
Fearless Fagan
Pat a Mike
Zločin století

TV seriály

1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace