foto

Darran Tiernan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Lov
2014 Život naruby
2012 Outpost: Black Sun
2010 Krev pelikána
Outcast
2009 Belonging to Laura
2003 The Honeymooners

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
2018 One Dollar (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Dante Jenkins (E08)
další epizody (10)
Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
Kiksuya (S02E08)
Akane No Mai (S02E05)
další epizody (5)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Murder of Gods (S01E06)
Lemon Scented You (S01E05)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Context Is For Kings (S01E03)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Party Lines (S01E16)
Commander-in-Chief (S01E14)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
2015 Stalker (TV seriál)
Love Kills (E20)
Love Hurts (E19)
The Woods (E18)
další epizody (8)
2014 Stalker (TV seriál)
Tell All (E11)
A Cry for Help (E10)
Crazy for You (E09)
další epizody (11)
The Assets (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace