foto

Darran Tiernan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Život naruby
2012 Outpost: Black Sun
2010 Krev pelikána
Outcast
2009 Belonging to Laura
2003 The Honeymooners

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
Kiksuya (S02E08)
Akane No Mai (S02E05)
další epizody (5)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Murder of Gods (S01E06)
Lemon Scented You (S01E05)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Context Is For Kings (S01E03)
Designated Survivor (TV seriál)
Party Lines (S01E16)
Commander-in-Chief (S01E14)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
2014 Stalker (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace