foto

Darran Tiernan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Život naruby
2012 Outpost: Black Sun
2010 Krev pelikána
Outcast
2009 Belonging to Laura
2003 The Honeymooners

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
Kiksuya (S02E08)
Akane No Mai (S02E05)
další epizody (5)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Murder of Gods (S01E06)
Lemon Scented You (S01E05)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Context Is For Kings (S01E03)
Designated Survivor (TV seriál)
Party Lines (S01E16)
Commander-in-Chief (S01E14)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
2014 Stalker (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace