foto

Marvin V. Rush

  • nar. 1953
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Meeting Evil
2011 Street Kings 2: Město aut
2010 Cherry
2009 Samantha Darko
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2007 Poet's War
1998 Archibald the Rainbow Painter
1989 Meet the Hollowheads

TV seriály

2017 Making History (TV seriál)
Chadwick's Angles (E04)
The Boyfriend Experience (E03)
The Shot Heard Round the World (E02)
The Orville (TV seriál)
New Dimensions (S01E11)
Cupid's Dagger (S01E09)
Into the Fold (S01E08)
další epizody (6)
2016 Hell on Wheels (TV seriál)
Railroad Men (S05E13)
Any Sum Within Reason (S05E12)
Gambit (S05E11)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Proti sousedovi (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (9)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Thirteen Steps (S04E12)
Bleeding Kansas (S04E11)
další epizody (10)
2013 Bluff (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Fathers and Sins (S03E09)
It Happened in Boston (S03E08)
další epizody (10)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Blood Moon (S02E09)
The Lord's Day (S02E08)
další epizody (13)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Bread and Circuses (S01E05)
další epizody (6)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bound (S04E17)
Postižení (S04E16)
Onemocnění (S04E15)
další epizody (8)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Probuzení (S04E08)
Výheň (S04E07)
další epizody (21)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
Laboratoř v Carpenter Street (S03E11)
Symbiont (S03E10)
další epizody (26)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Cenný náklad (S02E11)
Pára nad hrncem (S02E10)
další epizody (27)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Dítě štěstěny (S01E09)
Civilizace (S01E08)
další epizody (10)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Renesanční člověk (S07E23)
Nový domov (S07E22)
další epizody (15)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Nightingale (S07E08)
Tělo a duše (S07E07)
další epizody (25)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Spiknutí na Voyageru (S06E09)
Malý krok (S06E08)
další epizody (25)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Třicet dní (S05E09)
Nelidské metody (S05E08)
další epizody (24)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
O létání (S04E11)
Náhodné myšlenky (S04E10)
další epizody (25)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
Jih proti severu (S03E11)
Diktátor (S03E10)
další epizody (24)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
Manévry (S02E11)
Studený oheň (S02E10)
další epizody (26)
1994 Muddling Through (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jem'Hadarové (S02E26)
Tribunál (S02E25)
Kolaborant (S02E24)
další epizody (16)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Druhý pohled (S02E09)
Nutné zlo (S02E08)
další epizody (29)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zóna strachu (S06E02)
Šíp času 2/2 (S06E01)
Šíp času 1/2 (S05E26)
další epizody (19)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
Roc (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Otázka času (S05E09)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
další epizody (23)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ztráta (S04E10)
Poslední úkol (S04E09)
Futurum Imperfektum (S04E08)
další epizody (27)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Faktor pomsty (S03E09)
Cena (S03E08)
Nepřítel (S03E07)
další epizody (9)
1988 Dear John (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Odhalená tajemství (S03E06)
Hell on Wheels (TV seriál)
Return to the Garden (S05E09)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Two Trains (S04E09)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hýčkaný syn (S03E20)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Strach (S02E23)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hostitel (S04E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace