foto

Sonja Halla-aho

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Pelle (studentský film)
2016 Tulen morsian
2015 Sivustakatsoja
2014 1,048 (studentský film)

TV seriály

2019 Jarin ja Karin kesäloma (TV seriál)
2016 Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2015 Bílý hněv

Host

TV pořady

2013 Poliisit - kotihälytys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky