foto

Jouko Hokkanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ruusukoto (studentský film)
Tom of Finland
2014 Sulaminen

TV seriály

2020 Paras vuosi ikinä (TV seriál)
Hyvästi karvaton isukki (E01)
2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Samaan konkurssiin (E03)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Oikeusmurha (S02E06)
2018 Härölä (TV seriál)
Janika haluaa uran (E04)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Ratamo (TV seriál)
Tyttö (E03)
Sotamies (E02)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Mä aion haudata ton paskiaisen (S01E01)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (4)
2017 Presidentti (TV seriál)
Vilpittömästi ja uskollisesti (E02)
Downshiftaajat (TV seriál)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
Kimmo (TV seriál)
Tsunami (S03E09)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Tapaus Sofia Sivenius 1/2 (E11)
Tapaus Vaartama & Vaartama (E10)
Tapaus Stella Saari (E09)
další epizody (10)
Syke (TV seriál)
Priorisointia (S03E04)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)

Dokumentární

2015 Bílý hněv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky