foto

Kristina Sitková

  • nar. 2.9.1987 (33 let)
    Zlín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Taxi 121
2015 Případ pro malíře (TV film)
2011 Vůně kávy (TV film)

TV seriály

2019 Bez vědomí (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Modrý kód (TV seriál)
Cimbál (S03E39)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)

Dokumentární

2019 Rodinné případy (TV seriál)
2009 Hranice (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky