foto

Barré Lyndon

  • nar. 12.8.1896
  • zem. 23.10.1972 (76 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Dark Intruder
1961 The Little Shepherd of Kingdom Come
1959 The Man Who Could Cheat Death - divadelní hra
1957 Omar Khayyam
1955 Conquest of Space
1954 Sign of the Pagan
1953 Man in the Attic
Válka světů
1952 Největší představení na světě
1950 To Please a Lady
1948 Night Has a Thousand Eyes
1947 The Amazing Dr. Clitterhouse (TV film) - divadelní hra
1945 Dům na 92. ulici
Náměstí kocoviny
The Man in Half Moon Street - divadelní hra
1944 The Lodger
1941 Západ slunce
1940 They Came by Night - divadelní hra
1938 The Amazing Dr. Clitterhouse

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Don't Look Behind You (S01E02)
1960 Thriller (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
Matinee Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky