foto

Alexej Zubarev

  • nar. 17.4.1959 (60 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 V Kejptaunskom portu
2014 Dar
2013 Zeměpisec, který propil globus
2006 Živoj
2004 Dněvnoj predstavitěl
Russkoje
2003 Tajna Zaborskogo omuta

TV seriály

2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
2014 Ladoga (TV seriál)
Ljubov govorit (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť za kadrom (S05E05)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky