foto

Olga Manějeva

  • nar. 6.12.1962 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Boj mestnogo značenija
2006 Palač (TV film)

TV seriály

2019 Moja ljubimaja mišeň (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
další epizody (8)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
další epizody (8)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Uslovija kontrakta (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
2010 Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koroleva benzokolonok (S04E08)
Na ulice Marata. Časť 2 (S04E05)
Na ulice Marata. Časť 1 (S04E04)
další epizody (6)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (25)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Trup iz zooparka (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky