foto

John Coltrane

  • nar. 23.9.1926
    Hamlet, North Carolina, USA
  • zem. 17.7.1967 (40 let)
    Huntington, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)

Dokumentární

2018 Fire Music - a.z.
2005 My Name Is Albert Ayler - a.z.
2003 Tom Dowd & the Language of Music - a.z.
2000 Freestyle: The Art of Rhyme - a.z.
1997 Blue Note - A Story Of Modern Jazz (TV film) - a.z.
1990 John Coltrane (TV film) - a.z.
1989 Thelonious Monk: Straight, No Chaser

Host

TV pořady

1994 Atlantic Records Story, The (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky