foto

Peter Martin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Tam, kde je srdce
1987 Naděje a sláva
1976 Deathcheaters

TV seriály

1993 Demob (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1978 Truckies, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace