foto

Ferruccio De Ceresa

  • nar. 24.5.1922
    Janov, Itálie
  • zem. 17.8.1993 (71 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La coscienza a posto (TV film)
1991 Atto di dolore
1988 Coscienza di Zeno, La (TV film)
1985 Mše skončila
1976 Arte della commedia, L' (TV film)
Per amore
1975 Per le antiche scale
Sospetto, Il
Uomo e galantuomo (TV film)
1972 La violenza: Quinto potere
1971 Giudice e il suo boia, Il (TV film)
Il merlo maschio
Vyšetřování skončilo, zapomeňte!
1969 Il gatto selvaggio
1968 Sissignore
1967 I sovversivi
1965 Měkkota
1963 Ritorno dall'abisso (TV film)
1962 Congo vivo
1961 Jízda na tygru

TV seriály

2003 Citadela (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
1981 I giochi del diavolo (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)
1977 Spia - Il caso Philby, La (TV seriál)
1974 Nucleo centrale investigativo (TV seriál)
Sotto il placido Don (TV seriál)
1973 E.S.P. (TV seriál)
1971 Certo Harry Brent, Un' (TV seriál)
1969 Il segreto di Luca (TV seriál)
1968 Mie prigioni, Le (TV seriál)
1967 La fiera delle vanità (TV seriál)
1966 La coscienza di Zeno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky