foto

Otakar Vážanský

  • nar. 1.5.1924
    Olomouc, Československo
  • zem. 21.6.2012 (88 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Nikotýnka (TV film)
1984 Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
1983 Léto bez dovolené (TV film)
Rovnováha (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
1980 Kaktus (TV film)
1978 Exponát smrti (TV film)
1977 Prokop Diviš (TV film)
Zrcadlení
1976 Alergie (TV film)
1975 Přebytečná pravda (TV film)
1955 Tanková brigáda
1953 Pole neorané
1952 Anna proletářka
1951 Štika v rybníce

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace