foto

Rosemary Leach

  • nar. 18.12.1935
    Much Wenlock, Shropshire, Velká Británie
  • zem. 21.10.2017 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 May I Kill U?
2011 The Great Ghost Rescue
2010 Mission London
2009 Margaret (TV film)
2002 Baroness and the Pig, The
Princ William (TV film)
2001 Konečně doma (TV film)
2000 Ain't Misbehavin'
Bez dechu
1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
Whatever Happened to Harold Smith?
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1995 Blood and Peaches (TV film)
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
1993 Dravec
The Mystery of Edwin Drood
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
1990 Dark River (TV film)
The Children
1988 Napříč jezerem (TV film)
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
When We Are Married (TV film)
1985 Ha-Kala
Pokoj s vyhlídkou
Želví deník
1984 Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)
Swallows and Amazons Forever!: The Big Six (TV film)
This Office Life (TV film)
1982 The Plague Dogs
1981 All's Well That Ends Well (TV film)
Othello (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1976 Hindle Wakes (TV film)
1975 Spiknutí žen (TV film)
1974 Pouto nejsilnější (TV film)
1973 Až přijde ten den
1971 Cider with Rosie (TV film)

TV seriály

2009 Moje rodina (TV seriál) - a.z.
Kenzova úloha (S09E09) - a.z.
2007 Moje rodina (TV seriál)
Susan Trójská (S07E05)
2006 Moje rodina (TV seriál)
Umění být Susan (S06E07)
Dentálně labilní (S06E03)
2005 Afterlife (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Brambly Hedge (TV seriál)
Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Stick with Me, Kid (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1992 Bunch of Five (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál) - vyp.
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Up the Garden Path (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
Life Begins at Forty (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Second Verdict (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
1971 Now Look Here (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Germinal (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Look and Read (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Illustrious Client (S01E02)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Police Surgeon (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2002 Another Audience with Ken Dodd (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace