foto

Gianni Agus

  • nar. 17.8.1917
    Cagliari, Sardinie, Itálie
  • zem. 4.3.1994 (76 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Matilda
1987 Padroni dell' estate, I
1983 Questo e quello
1982 Cuando calienta el sol... vamos a la playa
Sbirulino
1981 Camera d'albergo
Culo e camicia
I carabbimatti
Taková malá bestie
1977 Orazi e curiazi 3-2
1976 La pretora
1975 Buttiglione diventa capo del servizio segreto
Due sul pianerottolo
1974 4 marmittoni alle grandi manovre
Colonnello Buttiglione diventa generale, Il
Il venditore di palloncini
Trafficone, Il
1973 Il Gatto di Brooklyn aspirante detective
Ku Fu? Dalla Sicilia con furore
Mordi e fuggi
1969 Franco e Ciccio... ladro e guardia
Lisa dagli occhi blu
1968 La vuole lui... lo vuole lei
Più bella coppia del mondo, La
1967 Il lungo, il corto, il gatto
Nemrava
Peggio per me... meglio per te
Soldati e capelloni
Totò Ye Ye (TV film)
1964 Europa: Operazione Strip-tease
Grandi camaleonti, I (TV film)
1963 Divorzio alla siciliana
Holky na motorkách
Ritorno dall'abisso (TV film)
Totò a Kleopatra
Uno strano tipo
1962 Motorizzati, I
1961 Dva strážmistři
Federale, Il
Pesci d'oro e bikini d'argento
1959 La cento chilometri
1957 Femmine tre volte
Susanna tutta panna
1954 Giove in doppiopetto
Il cardinale Lambertini
1953 Giuseppe Verdi
L'incantevole nemica
Nejkomičtější představení na světě
1950 Figaro sem, Figaro tam
1949 Adamo ed Eva
1945 Miserie del Signor Travet, Le
1943 L'amico delle donne
1938 Figli del marchese Lucera, I
Inventiamo l'amore
Io, suo padre
Napoli che non muore
Tři lásky Giuseppa Verdiho

TV seriály

1990 Senator (TV seriál)
1977 Bambole, non c'è una lira! (TV seriál)
1975 Giandomenico Fracchia (TV seriál)
1969 Fratelli Karamazov, I (TV seriál)
1966 Conte di Montecristo, Il (TV seriál)
1965 Donna di fiori, La (TV seriál)
Scaramouche (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace