foto

Gianni Musy

  • nar. 3.8.1931
    Miláno, Lombardie, Itálie
  • zem. 7.10.2011 (80 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La coscienza a posto (TV film)
2012 Bitva u Vídně 1683
Román o jednom masakru
2004 Nehýbej se
2001 Stregati dalla luna
1998 Nebezpečná krása
1996 La tenda nera
1993 Giovanni Falcone
Per amore, solo per amore
1991 Faccione
1990 Piccolo popolo, Il (TV film)
1988 Compagni di scuola
1984 Impiegati
1983 Nezlobte, když nemusíte!
1981 Asso
1979 Importante è non farsi notare, L'
Squadra antigangsters
1977 Cinico, l'infame, il violento, Il
1976 Verginella, La
1975 Due Magnum .38 per una città di carogne
Sogno di Zorro, Il
1974 Verginità
1973 Boss - Smrt na zakázku
Sette ore di violenza per una soluzione imprevista
1972 Decameron proibitissimo - Boccaccio mio statte zitto
Girolimoni, il mostro di Roma
Le notti peccaminose di Pietro l'Aretino
Pietra di luna, La
1971 Mazzabubù... quante corna stanno quaggiù?
Statue, The
1967 Per amore... per magia...
1966 L'uomo che ride
1964 Grandi camaleonti, I (TV film)
1962 Jessica
1961 Mariti a congresso
Romulus a Remus
Vydržovaný
1960 La banda del buco
Un Amore a Roma
1959 Peccatrice del deserto, La
Zatracený malér
1958 Caporale di giornata
1956 La fierecilla domada
1955 Sera di maggio, Una
1954 Terra straniera
1953 Nerone e Messalina
Siamo tutti Milanesi
1952 Chi è senza peccato
Muž mého života
Peccatrice dell'isola, La
1951 Filumena Marturano
Il caimano del piave
Totò a králové Říma
1950 Cadetti di Guascogna, I
Neapol město miliónů
Strano appuntamento
1947 L'onorevole Angelina
1943 Harlem

TV seriály

2007 Lady detektiv (TV seriál)
1999 Piráti (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1995 Pazza famiglia (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
Homme de Suez, L' (TV seriál)
Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
1981 Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)
1980 L'eredità della priora (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)
1974 Canossa (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
Vino e pane (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
I Buddenbroock (TV seriál)
1968 Freccia nera, La (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky