foto

Franco Angrisano

  • nar. 10.5.1926
    Potenza, Itálie
  • zem. 20.9.1996 (70 let)
    Salerno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Verificatore, Il
1993 Una storia italiana (TV film)
1992 Byl jednou jeden zločin
1991 Vacanze di Natale '91
1990 Lakomec
1989 Rozchod po francouzsku
1988 Chiari di luna
1987 Ternosecco
1986 Complicato intrigo di donne, vicoli e delitti, Un
Detective School Dropouts
1984 Cindy
1983 A loď pluje
Benvenuta
Stangata napoletana
1982 Monsignor
Pronto... Lucia
1980 Razza selvaggia
Una moglie, due amici, quattro amanti
Železná pěst mafie
1979 Napoli la camorra sfida... la città risponde
1977 Zvuky temna
1976 Dámy a pánové, dobrou noc
Passi furtivi in una notte boia
1975 Conviene far bene l'amore
1974 Bestione, Il
Processo per direttissima
1973 Consigliori, Il
Mé jméno je Nikdo
Můj bratr Anastasia
Policajt drábem
Policie se dívá
Polvere di stelle
1972 Abuso di potere
Canterbury proibito
Decameron No. 3 - Le più belle donne del Boccaccio
Guardami nuda
Mafie za mřížemi
Nebožtíci přejí lásce
1971 In nome del popolo italiano
1969 Infermieri della mutua, Gli

TV seriály

1996 Positano (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1987 Commissario Corso, Il (TV seriál)
1984 T.I.R. (TV seriál)
1980 L'eredità della priora (TV seriál)
1979 Quattro delitti (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)
1977 Castigo (TV seriál)
La mossa del cavallo (TV seriál)
Lo scandalo della banca romana (TV seriál)
1976 Dimenticare Lisa (TV seriál)
1971 Certo Harry Brent, Un' (TV seriál)
Segno del comando, Il (TV seriál)
1969 Donna di cuori, La (TV seriál)
1967 Fiera delle vanità, La (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)
Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1963 Luisa Sanfelice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace