foto

Isa Jank

  • nar. 16.8.1952 (66 let)
    Straupitz, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
1994 Hotel Interim (TV film)
1992 Die blaue Stunde
1990 Noční anděl
1988 Wrong Guys, The
1987 Opravdoví muži

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1993 Ein Job für's Leben (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace