foto

Victor Mohica

  • nar. 31.7.1933 (85 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Věc cti
1992 Černý pás
1991 Diplomatická imunita
1988 Víkendová válka (TV film)
1985 Code of Vengeance (TV film)
1981 California Gold Rush (TV film)
1980 Don't Answer the Phone!
Ghost Dance, The
Stunts Unlimited (TV film)
Tajemná záře nad Pacifikem
1978 Deerslayer, The (TV film)
1975 Johnny Firecloud
1973 Showdown
1971 Together
1967 Operación Tiburón
1964 Harbor Lights
1960 The Boy Who Stole a Million

TV seriály

1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace