foto

Tony Iommi

  • nar. 19.2.1948 (69 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Black Sabbath: Live... Gathered in Their Masses (koncert)
2010 Classic Albums: Black Sabbath - Paranoid
Heavy Metal Britannia
I'm in a Rock 'n' Roll Band (TV seriál)
2008 Sedm epoch rocku (TV seriál)
100 Greatest Hard Rock Songs (TV film)
2007 Heaven and Hell: Live from Radio City Music Hall (koncert)
2005 Metal & metalisté
2002 The Jubilee Girl (TV film)
2001 We Sold Our Souls for Rock 'n Roll
1999 Black Sabbath: The Last Supper (koncert)
1998 The Greatest (TV seriál) - a.z.
1996 Rolling Stones Rock and Roll Circus, The (koncert)
1993 Ozzy Osbourne: Live & Loud (koncert)
1992 Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness, The (koncert)
1991 Ozzy Osbourne: Don't Blame Me
1985 Live Aid (koncert)
1984 Black Sabbath: Never Say Die (koncert)

TV pořady

2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2000 FanClub (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

1992 Black Sabbath Story Vol. 2, The (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace