foto

Vladimir Zlatoustovskij

  • nar. 24.5.1939
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 8.7.2019 (80 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Důstojníci
1965 Tovarišč Arsenij
1960 Pryžok na zare

TV seriály

2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Dumaj o chorošem (S03E10)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Alfons
1977 Pojedinok v Tajge
1976 Kolybelnaja dlja mužčin

TV seriály

2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Povorot. Časť 2 (S03E02)
Povorot. Časť 1 (S03E01)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Koje-čto o kaktusach (S02E50)
Utěčka (S02E48)
Klofelinovyje sny (S02E44)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky