foto

Alexandr Nosik

  • nar. 6.11.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslednij šans
Pravila mechanika zamkov (TV film)
2014 Alpinisty
2012 Hamilton: V zájmu státu
2009 Kryša
2008 Spartakiada. Lokalnoe poteplenie
1998 Cvěty ot poběditělej
1993 Ka-ka-du

TV seriály

2019 Gorjačaja točka (TV seriál)
2018 Kaspij 24 (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Romeo i Džuljetta (S03E11)
2011 Lektor (TV seriál)
2010 Putějcy (TV seriál)
Slučajnyj passažir (S02E05)
2007 Vorotily (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Koje-čto o kaktusach (S02E50)
Vzroslyje igry (S02E49)
Utěčka (S02E48)
další epizody (50)
2004 Bojec (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Oko za oko (S01E40)
Glavnyj svidětěl (S01E39)
DTP (S01E38)
další epizody (40)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
Specnaz (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Kontrolnyj vystrel (S01E10)
Sindikat killerov (S01E04)
Kamenskaja (TV seriál)
Ubijca poněvole (S01E03)

Host

TV pořady

2012 Chci dům v cizině (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky