foto

Oksana Stašenko

  • nar. 24.10.1966 (52 let)
    Kujbyšev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Povezjot v ljubvi (TV film)
2006 Běšenyje děňgi
Svoja sredi čuchich
Čego chočet ženščina?
Čeljusti
2005 Sumasšedšij děň
2004 Eger
2003 Bavorák
2000 DMB
Daun Haus
Marš Tureckogo 1: Kontrolnyj vystrel (TV film)
1999 Osoběnnosti russkoj bani

TV seriály

2017 Recept ljubvi (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Nachalka (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Nasledstvo (S02E07)
2007 Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
Karusel (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Isčeznuvšij Adonis (S01E04)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace