foto

Liz Smith

  • nar. 11.12.1921
    Scunthorpe, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.12.2016 (95 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Flick
Město Ember
2007 Abbey, The (TV film)
2006 Keeping Mum: Funnies
Kouzelná flétna
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Oliver Twist
Univerzální uklízečka
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
2004 Dead Cool
Nero, císař římský (TV film)
2002 A Good Thief (TV film)
2001 The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
2000 A Christmas Carol (TV film)
Donovan Quick (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
Historky z metra (TV film)
Kouzelná zahrada
Vánoční koleda (TV film)
1998 Anthrakitis
Pomsta bude sladká
1997 Domácí štěstí
1996 Tajnosti a lži
1995 Pronásledovaný
1993 Syn Růžového Pantera
Zamilovaná princezna
1990 Silnice Dakota
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
1988 Apartmá nula
Dům veselých duchů
Velmi si vás vážíme
1987 Malá Dorritka
When We Are Married (TV film)
1986 Harem (TV film)
1984 Duch Vánoc (TV film)
Soukromá slavnost
1983 Fanny Hill
Kletba Růžového pantera
Love Story: Mr. Right (TV film)
Oddělené stoly (TV film)
1982 Crystal Gazing
Nemocnice Britannia
1981 Francouzova milenka
Klub příšer
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1979 Agatha
1977 Soupeři
The Stick-Up
1976 Růžový panter znovu zasahuje
The Hunchback of Notre Dame (TV film)
1975 To by se zvěrolékaři stát nemělo
1971 Tísnivé okamžiky
1970 Leo poslední

TV seriály

2013 Common Ground (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
The Canterbury Tales (TV seriál)
The Royle Family (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Karaoke (TV seriál)
1995 Crapston Villas (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1994 New Voices (TV seriál)
Pirates (TV seriál)
Takin' Over the Asylum (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
When You Pish Upon a Star (S02E11)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
Bottom (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
1989 All Change (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1988 Singles (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
Bust (TV seriál)
Imaginary Friends (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Mann's Best Friends (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Valentine Park (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
Now and Then (TV seriál)
1981 A Chance to Sit Down (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1977 Nicholas Nickleby (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Životní zkouška Erika Olthwaitea (S01E02)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 I Didn't Know You Cared (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Heaven and Earth Show (TV seriál)
1996 An Evening with Lily Savage (TV film)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1974 You and Me (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace