foto

Ivan M. Havel

  • nar. 11.10.1938 (81 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Odcházení

Dokumentární

2018 Divadlo Na zábradlí (TV seriál)
Výbor na obranu nespravedlivě stíhaných (TV film)
2017 Divadlo vzdoru (TV film)
2015 Nejpodivuhodnější kina světa (TV seriál)
Lucerna, Praha (E01)
2013 Ivan Havel: Pozdní sběr
2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Dominika Duky (S06E35)
2001 Ocet (studentský film)
1995 Lapidárium: Příběh Lucerny (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 DVTV (TV pořad)
2010 Prominenti (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky