foto

Lucy Cray-Miller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Holidays
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2011 Počátek Země Nezemě (TV film)
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
2005 Zkáza spolku gentlemanů
2004 Omagh (TV film)

TV seriály

2015 Critical (TV seriál)
Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
All the Lost Children (S01E03)
Seeing Things (S01E02)
další epizody (4)
2014 Undeniable (TV seriál)
2013 The Widower (TV seriál)
2012 Line of Duty (TV seriál)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky