foto

Toots Thielemans

  • nar. 29.4.1922
    Brusel, Belgie
  • zem. 22.8.2016 (94 let)
    Eigenbrakel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Christmas in Paris
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
1974 Zlodějské strašidlo

Dokumentární

2008 Toots Thielemans (koncert)
2006 Between a Smile and a Tear

Host

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
Late Night with David Letterman (TV pořad)
1977 Paul Simon Special, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 Stars of Jazz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky