foto

Gennadij Kazačkov

  • nar. 16.10.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ja ně smogu těbja zabyť (TV film)
2008 Den D

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Eto byl ty (S02E28)
2016 Istina v vině 2 (TV seriál)
2015 Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 2 (E08)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Vremja žertvy. Časť 2 (E06)
další epizody (8)
2014 Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
2013 Cyganskoje sčastě (TV seriál)
Gorodskije špiony (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sindikat (S07E13)
2011 Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Kapkan dlja ochotnika (S04E07)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Družina (TV seriál)
2014 Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
2013 Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Tělefon doverija (S07E24)
Po zakonu sovesti (S07E20)
Maska zla (S07E12)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Ljogkaja dobyča (S05E16)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Rikošet (S04E11)
Kapkan dlja ochotnika (S04E07)
Slučajnyj razgovor (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky