foto

Oleg Čugunov

  • nar. 17.1.2004 (16 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jaga. Košmar ťomnogo lesa
Vdova
2018 Zapasnoj igrok
2017 Ničej
Rassvet na Santorini (TV film)
2016 Zavtra utrom

TV seriály

2020 V šage ot raja (TV seriál)
2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Golgofa (E12)
Dno (E11)
Braťja (E10)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Uslovnyj reflex (S17E04)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
2015 Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Vremja žertvy. Časť 1 (E05)
Varjagi. Časť 1 (E03)
další epizody (4)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Oskolki sčasťa (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Labirint (S02E03)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Vera (E08)
Seďmaja runa (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Blizkije ljudi (S01E19)
Litějnyj (TV seriál)
Těrritorija stracha (S08E17)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zolotoj oboz (S01E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky