foto

Tind Soneby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Five Minutes Before the End of the World
2015 Samma som du
2011 Irene Huss - Det lömska nätet (TV film)
Za hranicemi
2009 Johan Falk: Leo Gaut
2004 Kom tillbaka
2002 Elina
1999 Noll tolerans

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve jménu pravdy (S06E02)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace