foto

Antonia Barnard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Backtrack
Mary: The Making of a Princess (TV film)
2012 Devil's Dust (TV film)
2011 Hořící muž
Pařmeni
2010 Strom
2009 Poslední výlet
2006 Barevný závoj
2004 Little Lies
2002 Tichý Američan
2000 Tanečník
1997 Vítejte ve Woop Woop
1996 Two Bob Mermaid
1992 Clowning Around
1990 More Winners: The Big Wish (TV film)
1988 Badlands 2005 (TV film)
Outback Bound (TV film)
Princess Kate (TV film)

TV seriály

2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Rain Shadow (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky