foto

Frank Droese

  • nar. 1983
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vier Fenster
2005 Adil geht
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
2000 Alaska.de

TV seriály

2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace