foto

Dorothea Neukirchen

  • nar. 1941
    Düsseldorf, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ruhm
2010 Nečekané štěstí (TV film)
1987 Treibhaus, Das

TV seriály

1971 Místo činu (TV seriál)
Kressin und der tote Mann im Fleet (S01E03)
1969 Goya (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Und die Toten lässt man ruhen (TV film)
1982 Dabbel Trabbel

TV seriály

1995 Wilsberg (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Der Einbruch (TV film)
1989 Der Geschichtenerzähler
1982 Dabbel Trabbel

TV seriály

1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky