foto

Kateřina Krejčí

  • nar. 24.5.1958 (59 let)
    Český Těšín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mamas & Papas
2003 Kobova garáž (TV film)
2002 Báječná show
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
1991 Cvokstory (divadelní záznam)
Kámen v okně (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
1987 Máme se rádi (TV film)

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Zkraty (S01E07)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Splněná přání (S02E15)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Černý Mušketýr (S03E02)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Matka chce vystěhovat syna (S01E16) (epizoda)
2001 Výbuch (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace