foto

Kateřina Krejčí

  • nar. 24.5.1958 (59 let)
    Český Těšín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mamas & Papas
2009 Evžen Oněgin (divadelní záznam)
2003 Kobova garáž (TV film)
2002 Báječná show
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
1991 Cvokstory (divadelní záznam)
Kámen v okně (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
1987 Máme se rádi (TV film)

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Zkraty (S01E07)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Splněná přání (S02E15)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Černý Mušketýr (S03E02)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Matka chce vystěhovat syna (S01E16)
2001 Výbuch (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace