foto

Kateřina Krejčí

  • nar. 24.5.1958 (62 let)
    Český Těšín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mamas & Papas
2003 Kobova garáž (TV film)
2002 Báječná show
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
1991 Kámen v okně (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
1987 Máme se rádi (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Ohrožení (E08)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Zkraty (S01E07)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Splněná přání (S02E15)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Černý Mušketýr (S03E02)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Matka chce vystěhovat syna (S01E16)
2001 Výbuch (TV film)

Divadelní záznam

2009 Evžen Oněgin (divadelní záznam)
1991 Cvokstory (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky