foto

Amélie Prévost

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 La battue
1994 Eté de Zora, L' (TV film)
1993 Zločin
1985 À nous les garçons
1984 Noční návštěva
1982 Tir groupé
1981 Hluboké vody
Un assassin qui passe
1980 Bažanti kontra Dracula
Inspektor Popleta
1979 Ville des silences, La
1975 Le soleil qui rit rouge
1967 Lucide Lucile (TV film)

TV seriály

2005 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Désintox (S02E13)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1986 Homme au képi noir, L' (TV seriál)
1985 Rancune tenace (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky