foto

Jamie Cullum

  • nar. 20.8.1979 (40 let)
    Rochford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jazzopen Stuttgart 2015 - Jamie Cullum mit Bigband (koncert)

TV seriály

2017 The Halcyon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2003 The Bachelorette (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sziget Festival 2017 (koncert)
2016 Treasures of the British Library (TV seriál)
2015 Období hudební historie (TV seriál)
2014 Jamie Cullum - Live at Jazz in Vienne (koncert)
2010 Jamie Cullum at the Zenith (koncert)
2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
Jazz Britannia (TV seriál)
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
2013 The BRIT Awards 2013 (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2009 The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Technické vymoženosti (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace