foto

Ian Potts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1998 Meet the Ancestors (TV seriál)
1989 Art of the Western World (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)
1981 Return Journey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace