foto

Chantal Ladesou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 C'est quoi cette mamie ?!
2018 Comment tuer sa mère
Les Déguns
Nicky Larson et le parfum de Cupidon
2017 Chacun sa vie
Trouba k pohledání
2016 C'est quoi cette famille ?!
Lumière Noire
2014 Marbie star de Couillu les 2 Églises
2013 100% cachemire
La grande peinture (TV film)
2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
2011 Marh'ba
2010 Le Grand ménage (TV film)
2008 Belleville tour (TV film)
La dame de chez Maxim (TV film)
Number One Dad
2006 Aristokraté
Svět se nezboří (TV film)
2004 Mladí, krásní a zkažení
2003 Les Clefs de bagnole
1998 Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1997 Jeunesse
1995 Comment devenir cinéaste sans se prendre la tête
1994 Rêverie ou le mariage de Sylvia, La (TV film)
1993 Piège à sons
Télé-carton
1991 Báječné časy
1990 Impuls
1989 Tour d'ivoire
1988 Pošlete housle
1986 Bonheur a encore frappé, Le
1984 Les Brésiliennes du Bois de Boulogne
1983 Život je román
1979 Hôtel du libre-échange, L' (TV film)
1974 Les maîtresses de vacances
Přízrak svobody
1965 Enquiquineurs, Les

TV seriály

2013 C'est la crise (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Palizzi (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
L'Oncle d'Amérique (S01E03)
2005 Plus jamais comme ça (TV seriál) - vyp.
Une journée dehouf (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
Maguy (TV seriál)
1974 Un curé de choc (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
DiCaire Show (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Les stars du rire (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1993 Fort Boyard (TV pořad)
1991 Pyramide (TV pořad)
1987 Classe, La (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace