foto

Laure Sabardin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes - vyp.
1993 Bláznivá láska (TV film)
1991 Duplex (TV film)
Quiproquos! (TV film)
1989 Návrat tří mušketýrů
1987 Faceless
Mravnostní policie
1985 Vive la mariée (TV film)
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
1980 Les turlupins
1979 Au théâtre ce soir: Nina (TV film)

TV seriály

2005 Yakari (TV seriál)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
1995 Nové dívky od vedle (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Star de la pub (E154)
Dans le dos des copines (E152)
La Boum de minuit (E149)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná nenávist (S04E05)
1994 Placé en garde à vue (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
La Petite (E71)
Violences (E125)
Le Séminaire (E117)
další epizody (5)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
Cas de divorce (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky