foto

Emanuela von Frankenberg

  • nar. 20.2.1961 (58 let)
    Basilej, Basel-Stadt, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Um Himmels Willen - Das Wunder von Fatima (TV film)
2012 Hunkeler und die Augen des Ödipus (TV film)
Um Himmels Willen - Mission unmöglich (TV film)
2011 Silberkiesel - Hunkeler tritt ab (TV film)
2010 Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
Verstrickt und zugenäht (TV film)
2009 Hunkeler und der Fall Livius (TV film)
2008 Heldin der Lüfte (TV film)
Hunkeler macht Sachen (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten in Kaltenthal (TV film)
2006 Mrak
Tarinoita Euroopasta
2005 Tod einer Ärztin (TV film)
2004 Das Paar im Kahn (TV film)
Farland
2002 Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
2001 Selda (studentský film)
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1999 Todesengel (TV film)
1997 Tatort - Bierkrieg (TV film)
1988 Die Mitspeisenden
Europa und der zweite Apfel (TV film)

TV seriály

2017 Wilder (TV seriál)
Abgrund (E06)
Pirat (E05)
Spur (E04)
další epizody (5)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Lieben - aber wie? (E01)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Schachmatt (S02E02)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Die Direktorin (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace