foto

Jindřich Fairaizl

  • nar. 14.6.1934
    Praha, Československo
  • zem. 16.10.1993 (59 let)
    Měchenice u Davle, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1991 Hledání v bílém obdélníku (TV film)
1990 Dcera národa (TV film)

Dokumentární

1990 Mlýn na konci cesty (TV film)
1989 Paměť v terénní nerovnosti
1988 Jak se stěhuje kostel
1986 Lidské stopy v kameni
1968 Inzerát (TV film)
Milión ve zvláštní péči (TV film)
Vítání neviňátek (TV film)
1964 Dunaj, Dunaj (TV film)
1963 Báječná neděle (TV film)

TV pořady

1968 Starci (TV pořad)
Z levého břehu (TV pořad)
Štěstí za šest křížů (TV pořad)
1966 Mudrosloví zlého muže (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1968 Inzerát (TV film)
Milión ve zvláštní péči (TV film)
Vítání neviňátek (TV film)

TV pořady

1968 Starci (TV pořad)
Z levého břehu (TV pořad)
Štěstí za šest křížů (TV pořad)
1966 Mudrosloví zlého muže (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace