foto

Martin Troakes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rosamunde Pilcher - Das Vermächtnis unseres Vaters (TV film)
2017 Liga spravedlnosti
2015 Bridgend
1994 Druhý nejlepší
1993 Thicker Than Water (TV film)

TV seriály

2007 After You've Gone (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Tiger Bay (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace