foto

Malene Blenkov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Krudttønden
2019 Průvodce přežití v New Yorku
2018 Backstabbing for Beginners
2015 Bridgend
2013 Player
2012 Téměř dokonalý
2010 Juan
2007 Boy Meets Girl
2005 Návrat
2004 Pandasyndromet
2002 Intended, The
2000 Ude af rute

TV seriály

2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2018 The Human Shelter
2000 Slottet i Italien
1998 Johannes' hjerte

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Bankerot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky