foto

Michel Schønnemann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Domino
2015 Bridgend
2013 2 piger 1 kage
Player
2012 Téměř dokonalý
2010 Juan
2007 Boy Meets Girl
2005 Návrat
2004 Pandasyndromet
2002 V Číně jedí psy 2
1999 En sjælden fugl
Old Spice
1996 Ernst & Lyset

TV seriály

2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2006 Johanne i Troldeskoven (TV seriál)

Dokumentární

2015 Noma: Moje dokonalá bouře

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Maj & Charlie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky