foto

Oliver Kranz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Das letzte Land
2012 Die Jagd nach dem weißen Gold (TV film)
Dvě tváře důvěry (TV film)
Idiotentest (TV film)
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Takiye: Allah yolunda
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Der Stinkstiefel (TV film)
Tatort - Borowski und die heile Welt (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Tatort - Schatten der Angst (TV film)
2007 Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Tatort - Macht der Angst (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Commissario Laurenti - Gib jedem seinen eigenen Tod (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2004 Zděděné štěstí (TV film)
Zwischen Liebe und Tod (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
2002 Odvážní andělé (TV film)
2001 Hledám tátu (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV film)

TV seriály

2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
Das Phantom (E12)
2016 Stralsund (TV seriál)
Schutzlos (E09)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Es ist nie vorbei (E07)
2013 Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2002 Zwei Profis (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky