foto

Husam Chadat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Füchsin – Im goldenen Käfig (TV film)
Heimsuchung
The Accidental Rebel
2018 Apoštol Pavel
Tariq
Tatort - Der Turm (TV film)
2017 Brüder (TV film)
Lotta a splněná přání (TV film)
Zvědové míru
2015 Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Ruku na to
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Tatort - Die Feigheit des Löwen (TV film)
2013 Stable Unstable
2009 Waffenstillstand
1998 Trio, Das

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
Escape from Casablanca (S01E07)
My jsme Vlna (TV seriál)
Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2018 Labaule & Erben (TV seriál)
2017 Wilder (TV seriál)
Schlucht (E03)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Eichwald, MdB (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2000 Bernd Eichinger - wenn das Leben zum Kino wird (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky